تجمع دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای در حمایت از مردم غزه

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۱ کد : ۷۱۳۱ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای امروز هم‌صدا با جامعه دانشگاهی کشور، در حمایت از مردم غزه در میدان فلسطین تجمع کردند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، متن بیانیه دانشگاهیان بدین شرح است:

پیامبر(صلى الله علیه وآله): «مَنْ سَمِعَ رَجُلاً یُنادِی یا لَلْمُسْلِمِینَ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بِمُسْلِم»

در زمانی که فریاد حقوق بشر غربیان گوش‌ها را کر کرده است، همواره شاهد جنایاتی تکان‌دهنده در غزه هستیم و این تضاد گفتاری و کرداری غرب و به‌ویژه اسرائیل جنایتکار را به صراحت نشان می‌دهد. پنجه‌های جنایتکار رژیم کودک‌کش اسرائیل غاصب از دیرباز از هیچ کنش ددمنشانه‌ای کوتاهی نکرده است و امروز، حمله موشکی به بیمارستان المعمدانی غزه مصداق واقعی جنایت جنگی محسوب می‌شود. این در حالی است که هم پیمانان مدعی حقوق بشر اسرائیل غاصب چشم خود را بر این جنایت هولناک بسته‌ و در سکوتی شرم‌آور فرورفته‌اند.

ما دانشگاهیان ضمن محکوم کردن این جنایت جنگی و عرض تسلیت شهادت جمع کثیری از مردم بی‌پناه و مظلوم غزه به ساحت والای حضرت ولیعصر(عج)، رهبر معظم انقلاب و بازماندگان این واقعه، از مسلمانان جهان، حق‌طلبان و مجامع بین‌المللی رسیدگی و اقدام عاجل در حمایت از مردم مظلوم غزه و اقدام فوری علیه رژیم غاصب صهیونیست را خواستاریم و از این توحش و ستمگری ابراز برائت نموده و همدردی عمیق خود با مردم مظلوم غزه را اعلام می‌داریم.

اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای