ثبت افتخاری دیگر برای دانشگاه فنی و حرفه‌ای؛ کسب عنوان دانشمند دو درصد برتر جهان توسط دکتر محسن‌ جهانشاهی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه

۱۷ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۵ کد : ۷۰۹۱ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
اسامی دانشمندان ۲ درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۲ از سوی پایگاه علمی Elsevier اعلام شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، بر اساس این رتبه‌بندی که در اکتبر ۲۰۲۳ در پایگاه علمی Elsevier به چاپ رسیده است، دانشمندان برتر دنیا در ۲۲ رشته علمی و ۱۷۶ زیررشته از تمامی دانشگاه‌های جهان انتخاب شده اند. این پژوهش که از داده‌های استنادی اسکوپوس استفاده کرده است دانشمندان را در ۵ حوزه موضوعی اصلی طبقه بندی نموده و در مجموع بیش از ۲۰۰ هزار دانشمند از سراسر جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته‌اند.

گفتنی است دکتر محسن‌ جهانشاهی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و استادتمام دانشگاه نوشیروانی بابل برای چهارمین سال پیاپی در این لیست به چشم می‌خورد.

اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه‌ای کسب این افتخار  را به دانشمند فرهیخته، استاد دکتر جهانشاهی و جامعه علمی و دانشگاهی کشور تبریک عرض نموده و برای ایشان و جمیع فرهیختگان این مرز و بوم توفیقات روزافزون مسئلت دارد.