نام استاد و مدیرگروه علوم فنی و مهندسی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان البرز بر اساس رتبه‌بندی منتشرشده در پایگاه علمی Elsevier در میان دانشمندان ۲ درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۲ قرار گرفت

۱۷ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۴ کد : ۷۰۹۰ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
استاد دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان البرز با اعلام پایگاه علمی Elsevier در زمره ۲ درصد دانشمند برتر جهان قرار گرفت.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، بر اساس این رتبه‌بندی که در اکتبر ۲۰۲۳ در پایگاه علمی Elsevier به چاپ رسیده است، دانشمندان برتر دنیا در ۲۲ رشته علمی و ۱۷۶ زیررشته از تمامی دانشگاه‌های جهان انتخاب شده اند. این پژوهش که از داده‌های استنادی اسکوپوس استفاده کرده است دانشمندان را در ۵ حوزه موضوعی اصلی طبقه‌بندی نموده و و شرط ورود پژوهشگران به فرآیند رتبه‌بندی، انتشار حداقل ۵ مقاله بوده است. در مجموع بیش از ۲۰۰ هزار دانشمند از سراسر جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته‌اند.

دکتر مصطفی اکبری، مدیرگروه علوم فنی و مهندسی و استاد دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان البرز نیز توانسته است به این موفقیت مهم علمی دست یابد.

اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کسب این موفقیت علمی را به دکتر مصطفی اکبری تبریک گفته و توفیقات روزافزون علمی و پژوهشی ایشان را مسئلت می‌نماید.