برگزاری دوره سنجش صلاحیت حرفه‌ای ۲۹ نفر از کارکنان دانشگاه بناب در دانشگاه فنی و حرفه‌ای

۱۵ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۶ کد : ۷۰۶۶ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
صلاحیت حرفه‌ای ۲۹ نفر از کارکنان دانشگاه بناب در دانشگاه فنی و حرفه‌ای مورد ارزیابی متخصصان حوزه‌های مختلف قرار گرفت.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، با توجه به توافقات صورت‌گرفته بین دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و سازمان اداری و استخدامی، فرایند احراز صلاحیت کارکنان دولت به منظور دریافت کد استخدامی از طریق دوره سنجش صلاحیت حرفه‌ای در دانشگاه فنی و حرفه‌ای در دستور کار قرار گرفت تا به تدریج، به جای مدرک تحصیلی، مهارت حرفه‌ای مربوط به شغل مبنای عمل قرار گیرد.

بر این اساس، صلاحیت حرفه‌ای 29 نفر از کارکنان دانشگاه بناب روز جمعه 14 مهرماه 1402 در محل دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید شمسی‌پور مورد ارزیابی قرار گرفت.

گفتنی است، در این آزمون کارکنان دانشگاه بناب در دو بخش عمومی و تخصصی از طریق امتحان کتبی، مصاحبه گروهی و انفرادی و آزمون عملی به فراخور رسته‌های شغلی خود در آزمون‌هایی متناسب با صلاحیت‌های شغلی مربوط به شرح وظایف تخصصی مورد ارزیابی قرار گرفتند.