برگزاری جشن میلاد پرسرور نبی مکرم اسلام (ص) و امام صادق (ع) در دانشگاه فنی و حرفه‌ای

۱۵ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۳ کد : ۷۰۶۵ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
جشن ولادت باسعادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)، یکشنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۲ با حضور ریاست دانشگاه، مسئولین و کارکنان سازمان مرکزی در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، جشن میلاد پرسرور حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی (ص) و ششمین امام شیعیان، حضرت صادق (ع) با حضور دکتر خسرویان، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و کارکنان سازمان مرکزی و جمعی از مهمانان، یکشنبه 9 مهرماه 1402 در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

آقای جلیلی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و حجت‌الاسلام حاج آقا اصغری در این مراسم، ضمن عرض تبریک، پیرامون کرامت این ایام، ترویج فرهنگ اهل بیت، ضرورت معرفت به سیره و سبک زندگی پیامبر خدا (ص)، حجاب اسلامی و توجه به مسئله وحدت و توصیه به پرهیز از تفرقه به ایراد سخنرانی پرداختند.

پخش سرود و کلیپ‌های مناسبتی، اجرای برنامه آکروبات و پذیرایی از مهمانان از دیگر بخش‌های این مراسم بود.