اطلاعیه شماره ۳ ( مدارک مورد نیاز ثبت نام ورودی های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته)

۱۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۹ کد : ۷۰۶۰ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

پذیرفته شده محترم
ضمن تبریک قبولی شما در این دانشکده و آرزوی موفقیت برای شما مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام به شرح زیر اعلام می گردد. لطفا تمام مدارک را آماده و مطابق جدول زمانبندی اعلام شده در سایت دانشکده جهت تکمیل ثبت نام به دانشکده مراجعه نمایید.
** لازم به ذکر است عدم مراجعه جهت ارائه مدارک به منزله منصرف شدن از ثبت نام و لغو قبولی شما می باشد.
مدارک لازم جهت ثبت نام ورودی های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته
1-    اصل و کپی از تمام صفحات شناسنامه 2 سری
2-      اصل و کپی کارت ملی 2 سری
3-    عکس تمام رخ 4*3  6 عدد
4-    اصل یا گواهی مدرک کاردانی ( کاردانی برای پذیرفته شدگان نیمسال اول تا 31/6/1402 و نیمسال دوم تا 30/11/1402)
5-    اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع
6-    تکمیل فرمهای مربوطه ( فرم شماره 1، فرم شماره 3، فرم شماره 4 ویژه دانشجویان روزانه، فرم 6 ویژه دانشجویانی که هنوز موفق به اخذ مدرک کاردانی نشده اند.)
7-    تکمیل فرم سلامت و روان و ارائه به امور دانشجویی
8-    برای دریافت فرم های مورد نیاز به پیوست این اطلاعیه مراجعه نمایید.

9.   ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی در سامانه سجاد.

فرم شماره 1 و 3

فرم شماره 4