برگزاری جلسه شورای پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۴ کد : ۷۰۳۶ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
جلسه شورای پژوهش وفناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور رئیس دانشگاه و اعضای شورای پژوهشی، دوشنبه ۳ مهرماه ۱۴۰۲ در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، نشست شورای پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای، همزمان با شروع سال تحصیلی مراکز آموزشی و علمی _ دانشگاهی، دوشنبه سوم مهرماه ۱۴۰۲ با حضور دکتر خسرویان و اعضای شورای پژوهشی در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

دکتر خسرویان در این جلسه ضمن تبریک سال تحصیلی جدید و تأکید بر برنامه‌مداری، هدفمندی و هوشمندی در اتخاذ تصمیمات پژوهشی، حوزه تحقیق و پژوهش را حوزه‌ای اثربخش بر جریان مهارت‌آموزی در کشور و اشتغال جوانان دانشجو و فارغ‌التحصیل در جامعه ذکر کرد  و خواستار توجه ویژه مسئولین و کارمندان مجموعه معاونت پژوهشی به این امر شد.

در ادامه اعضای شورای پژوهش و فناوری با طرح موضوعات مختلف، هم‌اندیشی کرده و از ریاست دانشگاه خواستار ارائه طریق شدند.