حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جمع دانشجویان بسیجی مستقر در موکب مهارتی ابناء‌الحسین دانشگاه

۱۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۳ کد : ۶۹۷۲ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر خسرویان ضمن حضور در مراسم معنوی پیاده‌روی اربعین، ۱۲ شهریورماه ۱۴۰۲ از موکب مهارتی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در مسیر کربلای معلا بازدید و با دانشجویان بسیجی مستقر در موکب دیدار کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان ضمن حضور در مراسم آیینی و معنوی پیاده‌روی اربعین حسینی، 12 شهریورماه 1402 فعالیت‌ها و نحوه خدمت‌رسانی دانشجویان بسیجی دانشگاه فنی و حرفه‌ای به زائرین کربلای معلا را از نزدیک مورد بازدید قرار داد.

گفتنی است کاروان مهارتی ابناء‌الحسین برای دومین سال متوالی در مراسم اربعین حسینی(ع) در عمود 700 در حال خدمت‌رسانی به زائران کربلا است. دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با هدف خدمت‌رسانی تخصصی به زائران حرم امام حسین (ع) در زمینه خدماتی نظیر خیاطی و تعمیرات لباس، کیف و کوله، تعمیرات کفش، تعمیرات کالسکه و ویلچر همچنین خدمات پیرایشگری در موکب دانشگاه مستقر و فعال هستند.