اطلاعیه اخذ تکدرس(معرفی به استاد)

۰۵ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۶ کد : ۶۹۵۴ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

1.دانشجویانی که حداکثر دو درس تئوری  باقیمانده دارند و تمام نمرات ایشان در سامانه آموزشی ثبت شده و هیچ نمره وارد نشده ای ندارند و با شرکت در آزمون تکدرس فارغ التحصیل می شوند

لازم است فرم  ضمیمه را تکمیل و در اسرع  وقت برای کارشناس آموزش خود ایمیل نموده یا حضوری تا تاریخ 1402/06/14 تحویل دهند .

2. برای استفاده از امکان معرفی به استاد ضروری است که دوره کارآموزی را گذرانده و  پروژه را نیز دفاع نموده و نمرات این دروس نیز در سیستم ثبت شده باشد.
برای کارآموزی و پروژه امکان اخذ به صورت تکدرس وجود ندارد.

3. چنانچه دانشجویی قبلاً یک درس تئوری_عملی  را  اخذ ولی نمره قبولی کسب نکرده باشد ، می تواند آن درس را به صورت معرفی به استاد اخذ نماید.

4. دانشجویانی که حداکثر 2 درس عملی یا تئوری - عملی ( به غیر از کاراموزی و پروژه ) جهت اخذ مجوز آزمون تکدرس از دانشگاه فنی و حرفه ای در اسرع وقت با کارشناس آموزش خود هماهنگ نمایند. ( فعلا مجوزی برای آزمون تکدرس این دانشجویان وجود ندارد.)
شایان ذکر است آزمون تکدرس به صورت حضوری برگزار می گردد . تاریخ آزمون متعاقبا اعلام خواهد شد .

اداره آموزش دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی