تأکید رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در خصوص موافقت رؤسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های تابع با مرخصی کارکنان جهت حضور در مراسم آیینی پیاده‌روی اربعین

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۷ کد : ۶۹۳۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای بر موافقت رؤسا با مرخصی کارکنان عازم به کربلای معلا در ایام اربعین سالار شهیدان و تسهیل شرایط تأکید کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان طی نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای استان‌ها و مراکز تابع در سراسر کشور، بر لزوم همراهی و حمایت همه‌جانبه مسئولین در خصوص حضور کارکنان مجموعه در مراسم معنوی_آیینی اربعین اباعبدالله الحسین (ع) و رفع موانع استفاده از مرخصی مشتاقان زیارت حرمین مطهر تأکید کرد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای همچنین برنامه‌ریزی بهینه به منظور عدم ایجاد وقفه در امور جاری دانشگاه و دانشجویان را خواستار شد.