حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در دوره دانش‌افزایی و توانمند‌سازی اساتید بسیجی با محوریت جهاد تبیین

۳۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۰ کد : ۶۹۳۰ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به همراه رؤسای دانشگاه‌های تهران در «دوره دانش‌افزایی و توانمند‌سازی اساتید بسیجی با محوریت جهاد تبیین» حضور یافت.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان به همراه رؤسای دانشگاه‌های تهران در دوره دانش‌افزایی و توانمندسازی اساتید بسیجی با محوریت جهاد تبیین روز یک‌شنبه 29 مردادماه 1402 در شهر مشهد مقدس حضور یافت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

در این دوره که با شعار «استاد بسیجی، جهاد تبیین، ایمان و امید» برگزار شد، ضمن تشریح اهداف و برنامه‌های بسیج اساتید کشور به بررسی مسائل روز در دانشگاه و کشور پرداخته شد.

گفتنی است این برنامه در دو گروه اساتید بسیجی دانشگاه‌های تهران و سایر دانشگاه‌های کشور, به همت بسیج اساتید کشور در مجتمع آموزشی امامت شهر مشهد مقدس برگزار شد.