برگزاری المپیاد فرهنگی _ ورزشی دانشجویان فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در استان آذربایجان شرقی

۲۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۹ کد : ۶۹۱۶ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
المپیاد فرهنگی _ورزشی دانشجویان فنی و حرفه‌ای سراسر کشور، ۲۸ مردادماه لغایت ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۲ در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان شرقی برگزار می‌شود.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، هجدهمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان دختر و بیست و هفتمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به میزبانی استان آذربایجان شرقی، از روز شنبه 28 مردادماه 1402 در شهر تبریز آغاز خواهد شد و شنبه، ۱۱ شهریورماه به کار خود پایان خواهد داد.

در این دوره از مسابقات، قریب به 1200 دانشجوی دختر و پسر ورزشکار از دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در 10 رشته ورزشی و در قالب دو المپیاد فرهنگی و ورزشی مجزا به رقابت می‌پردازند.
گفتنی است جلسه فنی و قرعه‌کشی مسابقات، ساعت ۲۲ جمعه شب ۲۷ مرداد با حضور مسئولین و دست‌اندرکاران در اتاق کنفرانس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان شرقی برگزار می‌گردد.