دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت با کسب رتبه‌های ملی جشنواره بر سکوی افتخار جای گرفتند

۲۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۲ کد : ۶۸۹۷ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت وزارت علوم با معرفی برترین‌های جشنواره به کار خود پایان داد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با معرفی برترین‌های جشنواره در ارومیه به کار خود پایان داد. دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای در بخش‌های مختلف این جشنواره اعم از پژوهشی، فناوری، ادبی، هنری، معارفی و سایر بخش‌ها خوش درخشیدند و با کسب مقام‌های اول تا سوم رشته‌های مختلف جشنواره افتخارآفرین شدند.

گفتنی است 6 دانشجوی این دانشگاه رتبه برتر ملی و 5 دانشجو رتبه دوم جشنواره را کسب کردند. 5 دانشجوی دیگر نیز مقام‌آور رتبه سوم جشنواره بودند.