معرفی و تقدیر از برگزیدگان دومین دوره «جشنواره ملّی مهارت»، همزمان با گرامی‌داشت هفته ملّی مهارت

۲۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۵ کد : ۶۸۸۴ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دومین دوره «جشنواره ملّی مهارت» با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، دهم مردادماه ۱۴۰۲ برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دومین دوره «جشنواره ملّی مهارت» با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، سه‌شنبه ۱۰ مردادماه ۱۴۰۲ در مرکز همایش‌های شهدای هفده شهریور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با محوریت معرفی و تجلیل از فعالان و پیشکسوتان مهارت‌آموزی، خیرین مهارتی، سفیران مهارت و اعطای نشان مهارت به بنگاه‌های اقتصادی سرآمد در حوزه مهارت برگزار شد.

دومین دوره «جشنواره ملّی مهارت» با تقدیر و تجلیل از برگزیدگان بخش‌های «بنگاه‌های اقتصادی سرآمد در حوزه مهارت‌آموزی» و «سفیران مهارت»، «فعالان و پیشکسوتان مهارت»، «رؤسای برتر، مربی، کارشناس مشاور، مهارت‌آموخته برتر»، «خیرین مهارت» و «مدیران نمونه استانی و ستادی» به کار خود پایان داد.

گفتنی است مسابقه‌های این دوره از جشنواره به ۳ گروه ماشین‌کاری صنعتی، طراحی مهندسی و جوشکاری اختصاص داشت.

تاریخ انتشار: ۱ هفته پیش