دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با استاندار آذربایجان شرقی

۲۸ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۷ کد : ۶۸۶۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور روز سه شنبه ۲۷تیرماه با سردار عابدین خرم، استاندار آذربایجان شرقی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان در ادامه سفر خود به تبریز با سردار عابدین خرم، استاندار آذربایجان شرقی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این جلسه، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای ضمن تشریح ماموریت‌ها و برنامه‌های دانشگاه، بر سهم بالای آموزش‌های عملی به دانشجویان در کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها و تأثیر مهارت‌آموزی در توسعه اقتصادی، ارتقای سلامت روانی، اشتغال‌زایی و کارآفرینی جوانان دانشجو تأکید کرد.

دکتر خسرویان ضمن صنعتی خواندن آذربایجان شرقی حمایت‌های استانداری از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان در زمینه های ارتباط با صنعت و صاحبان مشاغل بزرگ را خواستار شد.

استاندار تبریز ضمن خوش آمدگویی به دکتر خسرویان، استان آذربایجان شرقی را یکی از استان‌های دارای پیشینه صنعتی و صاحب مشاغل صتعتی برشمرد و بر حمایت از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان در زمینه‌های ارتباط با صنعت تاکید کرد.