دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز

۲۸ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۵ کد : ۶۸۶۸ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، روز سه شنبه ۲۷تیرماه، با آیت الله سید محمدعلی آل‌هاشم، نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان در این دیدار ضمن معرفی دانشگاه فنی وحرفه‌ای به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری ایران که مهارت‌آموزی را در دستور کار دارد، به گستردگی دانشگاه با بیش از ۱۸۰ دانشکده و آموزشکده فعال در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: از ویژگی‌های این دانشگاه، مهارتی محور بودن آموزش‌های آن و تربیت نیروی کار تخصصی برای صنایع است.

آیت الله آل هاشم، نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز نیز ضمن خیرمقدم به رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای، بر نقش اشتغال جوانان در پیشبرد اهداف صنعتی کشور تأکید کرد و افزایش مهارت برای رشد صنعتی را یک ضرورت برشمرد.