بازدید معاون آموزشی دانشگاه از دانشکده و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای مشهد

۱۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۲ کد : ۶۸۱۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر حسن کی‌پور، دوشنبه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۲ از دانشکده و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای مشهد بازدید کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دوشنبه 12 تیرماه 1402 دکترکی‌پور، معاون آموزشی دانشگاه از امکانات و قابلیت‌های دانشکده‌ و آموزشکده‌‌های فنی و حرفه‌ای استان خراسان رضوی بازدید به عمل آورد. دیدار از فضاهای آموزشی، فرهنگی و رفاهی نظیر کارگاه‌ها، سالن‌های آمقی‌تئاتر، سالن‌های ورزشی، آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری از برنامه‌های این بازدید بود.

دکتر کی‌پور همچنین از نگارخانه ایران در ساختمان میرزاخانی و محل مسابقات هنری سی‌امین جشنواره قرآن و عترت در آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران الزهرا(س) مشهد بازدید کرد.

گفتنی است دانشکده شهید منتظری و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای ثامن‌الائمه و دختران مشهد از مراکز فنی و حرفه‌ای در شهر مشهد می‌باشند.