کنگره گرامی‌داشت ۲۲۰ شهید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و آیین رونمایی از ۱۲ یادمان شهید گمنام دانشگاه برگزار می‌شود

۰۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۳ کد : ۶۷۸۴ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دانشگاه فنی و حرفه‌ای طی مراسمی، روز سه‌شنبه ۶ تیرماه ۱۴۰۲ میزبان خانواده‌های معظم شهدا خواهد بود.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، کنگره گرامی‌داشت 220 شهید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و آیین رونمایی از 12 یادمان شهید گمنام دانشگاه سه‌شنبه ۶ تیرماه 1402 با حضور خانواده‌های معظم شهدا، استادان و کارکنان بسیجی دانشگاه و جمعی از مسئولین در سالن اجتماعات دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی برگزار می‌شود.
در این مراسم، به نیت ۱۲ امام همام سلام‌الله علیهم، از یادمان شهید گمنام در ۱۲ دانشکده و آموزشکده تابع دانشگاه به طور همزمان رونمایی خواهد شد.
گفتنی است با تأکید و دستور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور مقرر بود یادمان شهدای گمنام در کلیه مراکز تابع دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور، تا پایان سال 1401 طراحی و ساخت و یا تکمیل شوند.