بازدید هیئت رئیسه دانشگاه از آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران سمنان

۳۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۵ کد : ۶۷۶۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
هیئت رئیسه دانشگاه سه‌شنبه ۳۰ خردادماه ۱۴۰۲ با حضور در آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران سمنان از این آموزشکده بازدید به عمل آوردند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان و هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای، سه‌شنبه 30 خردادماه 1402 با حضور در آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران سمنان از امکانات و قابلیت‌های این آموزشکده بازدید به عمل آوردند.

ریاست دانشگاه و هیئت همراه در بدو ورود ضمن حضور بر مزار شهید گمنام آموزشکده، طی مراسمی معنوی، با نثار گل و قرائت فاتحه به ساحت مقدس شهید گمنام والامقام ادای احترام کردند.

سپس از حوزه امتحانی بازدید به عمل آمد و هیئت رئیسه دانشگاه با دانشجویان و عوامل اجرایی آزمون به گفت‌وگو پرداختند.

بازدید از فضاهای آموزشی، فرهنگی و رفاهی نظیر کارگاه‌های مکانیک، ساخت و تولید، برق و الکترونیک، هیدولیک، پنوماتیک، بتون، تبرید، سالن آمقی‌تئاتر، سالن ورزشی، آشپزخانه و سالن غذاخوری بخش بعدی برنامه بازدید بود.

گفتنی است آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران سمنان دارای 1170 دانشجو در 19رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی است و رسالت آموزش نیروهای ماهر و تربیت تکنیسین مورد نیاز صنایع را دنبال می‌کند.