دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید مهاجر اصفهان میزبان برگزاری جشن بزرگ ازدواج دانشجویی

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۷ کد : ۶۷۵۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
جشن بزرگ ازدواج دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای و پیام نور استان اصفهان، پنجشنبه ۲۵ خردادماه ۱۴۰۲ با حضور دکتر خسرویان و جمعی از مسئولین استان برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید مهاجر اصفهان، پنجشنبه ۲۵ خردادماه ۱۴۰۲ میزبان ۳۰۰ زوج دانشجو از دانشگاه فنی و حرفه‌ای و پیام نور استان اصفهان بود.

در این مراسم، پیام مرجع عالیقدر، حضرت آیت‌الله مظاهری، خطاب به مراسم جشن ازدواج دانشجویی دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور و فنی و حرفه‌ای قرائت شد. رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در مراسم جشن بزرگ ازدواج دانشجویی حضور یافت.

گفتنی است جمعی از مسئولین استان نیز در این جشن بزرگ که به همت دانشگاه فنی و حرفه‌ای و دانشگاه پیام نور و به میزبانی دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید مهاجر اصفهان برگزار شد، حضور یافتند. حجت‌الاسلام سالک، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، مهندس اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر خوشنویس‌زاده، رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، حجت‌الاسلام والمسلمین کلباسی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان، حرفه‌ای استان، حجت‌الاسلام حیدری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان، ائمه جماعات دانشگاه‌های پیام نور و دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان، دکتر بانکی‌پور، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، دکتر محمدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه پیام نور کشور، دکتر سلیمانی مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری، دکتر محمدی، مدیرکل ورزش و جوانان اصفهان، دکتر منصوری مدیر مرکز توانمندسازی شاهد و ایثارگر استان، آقای فلاحی، معاون اداری و مالی دانشگاه باقرالعلوم (ع)، رؤسای دانشگاه‌های استان و جمع دیگری از مسئولین مهمان مراسم مذکور بودند.

روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای ضمن تبریک به زوج‌های دانشجو، برای ایشان از درگاه خداوند تندرستی و عاقبت به خیری مسئلت دارد.