بازدید پایانی سفر رئیس دانشکاه فنی و حرفه‌ای به استان چهارمحال و بختیاری و نشست با مسئولین استانی و شهرستانی

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۵ کد : ۶۷۵۸ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در پایان سفر خود به استان چهارمحال و بختیاری ضمن بازدید از آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای دختران و پسران بروجن با مسئولین استانی و شهرستانی نشستی صمیمانه برگزار کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان در پایان سفر خود به استان چهارمحال و بختیاری ضمن بازدید از آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای دختران و پسران بروجن، روز پنجشنبه 25 خرداد 1402 به منظور جمع‌بندی مسائل، با مسئولین استانی و شهرستانی نشستی صمیمانه نیز برگزار کرد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به همراه دیگر مسئولین از دو آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران و پسران بروجن، امکانات، تجهیزات و فضاهای آموزشی، فرهنگی و رفاهی موجود بازدید به عمل آورد.

گفتنی است در این جلسه مهندس مؤمنی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان چهارمحال و بختیاری، مهندس قریشی، شهردار شهر بروجن، حجت الاسلام جعفری، نماینده مجلس شورای اسلامی بروجن، مهندس جان‌شکر و مهندس کردیان، اعضای شورای شهر،
دکتر کیوانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بروجن و مهندس غلامی، رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای نیز حضور داشتند.