در سال «مهار تورم و رشد تولید» رقم خورد: افتتاح مجتمع کارگاهی در آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران بروجن

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۲ کد : ۶۷۵۷ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
مجتمع کارگاهی دانشگاهی با حضور دکتر خسرویان ۲۵ خردادماه ۱۴۰۲ در آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران بروجن افتتاح شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، مجتمع کارگاهی کارافن دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان چهارمحال و بختیاری با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، نماینده مجلس شورای اسلامی بروجن،  شهردار شهر بروجن، اعضای شورای شهر بروجن، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بروجن، رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای و جمعی از رؤسا و مسئولین دانشگاه، پنجشنبه 25 خرداد 1402 با هدف گسترش آموزش‌های مهارتی و ایجاد زمینه‌های مناسب برای فراگیری عملی دانشجویان افتتاح شد.

گفتنی است این مجتمع کارگاهی در آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران بروجن به مساحت 1152 متر مربع، شامل ۶ کارگاه 120 مترمربعی برای رشته‌های مکانیک خودرو، تأسیسات، جوشکاری و صنایع فلزی آماده بهره‌برداری شده است.