جلسه هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان چهارمحال و بختیاری با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۹ کد : ۶۷۵۵ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
جلسه هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان با حضور دکتر خسرویان چهارشنبه ۲۴ خردادماه ۱۴۰۲ در آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران شهرکرد برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در ابتدا مهندس مؤمنی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گزارش مختصری از روند فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی استان ارائه داد.

وی به برگزاری نمایشگاه کار و توانمندی‌های دانشجویان و اساتید استان اشاره کرد و این رویداد را در بحث اشتغال و کارآفرینی و آشنایی دانشجویان با کارفرمایان و صنایع، همچنین شناسایی استعدادهای دانشجویی از طرف صنایع و کارفرمایان بسیار مؤثر دانست و استان را در زمینه توسعه اشتغال‌زایی و کارافرینی واجد شرایط و مستعد خواند.

دکتر خسرویان در این جلسه به بیان برنامه کلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در حوزه‌های مختلف پرداخت و برخی از آن‌ها را تبین کرد، وی در ادامه، ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان چهارمحال و بختیاری به بررسی عملکرد و مسائل موجود در مراکز تابع دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان پرداخت و راه‌حل‌ها و پیشنهاداتی در جهت بهبود وضعیت موجود ارائه داد.