سفر رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به استان چهارمحال و بختیاری

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۱ کد : ۶۷۵۲ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای، سه‌شنبه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۲ به منظور بازدید دوروزه از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان چهار محال و بختیاری به این استان سفر کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان، سه شنبه 23 خردادماه 1402 ضمن حضور در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان چهارمحال و بختیاری، با حضور بر مزار شهید گمنام آرمیده در آموزشکده‌ فنی و حرفه‌‌ای پسران شهرکرد به ساحت آن شهید والامقام ادای احترام کرد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای سپس در محل برگزاری امتحانات پایان ترم حاضر شد و با دانشجویان و مسئولین برگزاری آزمون گفت‌و‌گو کرد.

دکتر خسرویان همچنین پیرامون اهمیت آموزش‌های مهارت‌محور و نقش دانشگاه فنی و حرفه‌ای در تربیت نیروهای ماهر و موردنیاز صنایع و بازار و نیز اهداف سفر به استان چهارمحال و بختیاری و برنامه‌های پیش رو با مرکز صدا و سیمای آن استان گفت‌وگو کرد.

ادای فریضه نماز در مسجد دانشگاه همراه دانشجویان و کارکنان بخش دیگر برنامه حضور رئیس دانشگاه در آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران شهرکرد بود.