با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای: امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک دانشگاه فنی و حرفه‌ای با سپاه فجر استان فارس در خصوص افتتاح اولین هنرستان هنرهای دیجیتال در کشور

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۰ کد : ۶۶۰۲ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
اولین هنرستان هنرهای دیجیتال انقلاب اسلامی با مشارکت دانشگاه فنی و حرفه‌ای و سپاه فجر استان فارس راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، تفاهم‌نامه ایجاد اولین هنرستان هنرهای دیجیتال انقلاب اسلامی در کشور بین دانشگاه فنی و حرفه‌ای و سپاه فجر استان منعقد گردید. جلسه انعقاد تفاهم‌نامه مذکور با حضور دکتر خسرویان، سردار یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فجر فارس، دکتر علی‌زاده، نماینده سپیدان در مجلس شورای اسلامی و دکتر ترک‌زاده، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس، شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه 1402 در دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید باهنر شیراز برگزار شد. گفتنی است بر اساس این تفاهم‌نامه، هنرستان هنرهای دیجیتال انقلاب اسلامی از مهرماه سال جاری آغاز به کار خواهد کرد.