واگذاری مالکیت آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران الزهراء از دانشگاه صنعتی شیراز به دانشگاه فنی و حرفه‌ای

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۸ کد : ۶۶۰۱ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
با پیگیری مسئولین دانشگاه فنی و حرفه‌ای، مالکیت آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران الزهراء از دانشگاه صنعتی شیراز به دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان واگذار شد‌.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، با حضور رئیس دانشگاه فنی وحرفه‌ای کشور، دکتر فرخی، مدیرکل حقوقی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر علویان‌مهر، رئیس دانشگاه صنعتی شیراز و دکتر ترک‌زاده رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس، مالکیت آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران الزهراء شیراز به میزان برآورد مالی 700 میلیارد تومان به دانشگاه فنی و حرفه‌ای واگذار شد. گفتنی است مشکل واگذاری مالکیت آموزشکده مذکور به دانشگاه فنی و حرفه‌ای پس از ۱۳ سال مرتفع شد و به زودی سند مالکیت عرصه و اعیان آن به نام دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور صادر می‌شود. لازم به ذکر است با حمایت دکتر زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نقل و انتقال سند این بنا مشمول پرداخت هیچ هزینه‌ای از طرف دانشگاه فنی و حرفه‌ای نخواهد بود.