حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در شیراز

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۶ کد : ۶۵۹۷ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در شیراز در حال برگزاری است.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری حضور یافت. اجلاس مذکور صبح پنجشنبه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ با حضور مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمدعلی زلفی‌گل، سرپرست وزارت آموزش و پرورش دکتر رضامراد صحرایی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر خسروپناه، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، آیت‌الله دکتر لطف‌الله دژکام، استاندار فارس، دکتر محمد هادی ایمانیه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در شهر شیراز و رؤسای دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور به میزبانی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در شیراز آغاز به کار کرد.

در روز نخست این اجلاس از درگاه آشنایی با نخبگان و آینده‌سازان با نام دانا و پوستر جشنواره هنرهای تجسمی سرو مهر و عدل رونمایی شد. ارائه آیین‌نامه تألیف کتب درسی دانشگاه‌ها و آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها از دیگر برنامه‌های این اجلاس بود. در روز دوم اجلاس جمعه ۲۲ اردیبهشت‌ماه میزگرد فرهنگ دانشگاهی بایدها و نبایدها برپا می‌شود.

ارائه دو آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت علمی و آیین‌نامه استخدامی یاوران علمی از دیگر برنامه‌های روز دوم اجلاس به شمار می‌رود. برنامه‌های اجلاس در روز شنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه نیز با ارائه دستورالعمل گسترش تعاملات علمی و بین‌المللی و شیوه‌نامه اعطای پژوهانه به اعضای هیئت علمی دنبال می‌شود.