هفتمین کنگره ملی متخصصان علوم اطلاعات با موضوع کارآفرینی اشتغال و کسب و کارهای حرفه‌ای دانش بنیان

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۷ کد : ۶۵۲۱ اطلاعیه ها

انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران با همکاری پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران هفتمین کنگره ملی متخصصان علوم اطلاعات را در تاریخ 30 و 31 اردیبهشت با موضوع کارآفرینی اشتغال و کسب و کارهای حرفه‌ای دانش بنیان در محل سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد کرد. از دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان کتابخانه و واحدهای مرتبط با کارآفرینی دعوت می شود تا در این رویداد شرکت و از  سخنرانی‌های ویژه شخصیتهای علمی، صاحبنظران، فرهیختگان و متخصصان حوزه کارآفرینی , دانش بنیان استفاده نمایند.

در این کنگره افزون بر برنامه‌های کمیته‌های گوناگون، سخنرانان انگیزشی توانمند در حوزه روانشناسی کار و کارآفرینی و مانند آن ارائه خواهند داشت.

ثبت نام از طریق وبسایت انجمن به نشانی www.ilisa.ir قابل انجام است.