پیام تبریک رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به مناسبت روز معلم و استاد

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۵ کد : ۶۵۱۵ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به مناسبت روز معلم پیامی صادر کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه متن پیام تبریک دکتر خسرویان به شرح زیر است:

روز معلم روز بزرگداشت مردان و زنانی است که جوانه‌های تمدنی آینده کشور با نفس گرم، اخلاق بزرگوارانه و تعلیم حرفه‌ای آنان رشد و نمو می‌یابند. این روز ارزشمند که با یاد و خاطره شهید اندیشمند استاد مرتضی مطهری گره خورده است، بهانه‌ای برای تجلیل از مقام رفیع معلمی فراهم آورده است.

ارزش و اهمیت کار معلمی چنان اهمیت دارد که زیربنای پیشرفت تمدنی کشور به عمل راهبردی آنان گرده خورده است. امید است که ان‌شاءالله در زنجیره رشد فرزندان این مرزوبوم و با ایفای نقش دقیق نظامات پایه و عالی آموزشی کشور و با همت معلمان با سرعت و شتاب هر چه بیشتر به سوی آرمان‌های بزرگ انقلاب اسلامی حرکت کنیم.

ضمن ادای احترام به جامعه علمی و فرهنگی کشور، معلمان و مدرسان و اساتید ارجمند، هفته معلم را تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.