اطلاعیه مهم در خصوص شرایط درخواست حذف اضطراری نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۰ کد : ۶۴۹۵ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

فرم حذف اضطراری

دانشجویان متقاضی حذف اضطراری می بایست با توجه به شرایط زیر و طبق زمانبندی اعلام شده در تقویم آموزشی از تاریخ 16/02/1402 لغایت 20/02/1402 فرم ضمیمه را تکمیل و به واحد آموزش مربوطه تحویل دهند :
شرایط درخواست حذف اضطراری:
1.    فقط مجاز به حذف یک درس تئوری می باشید .
2.    درس مورد تقاضا نباید پیش نیاز یا همنیاز سایر دروس در ترم جاری باشد.
3.    پس از حذف درس، تعداد واحدهای درسی دانشجو کمتر از ۱۲ واحد نباید باشد.
4.    در صورت عدم موافقت با حذف درس به دلیل غیبت کلاسی بیش از حد مجاز ، نمره صفر در کارنامه شما درج می شود.
5.    حتما در زمان درخواست، سنوات تحصیلی خود را در نظر بگیرید، که نیازی به کمیسیون و درخواست سنوات در ترمهای آتی نداشته باشید.
6.    دانشجویان روزانه دقت داشته باشند شهریه درس را باید در ترم های  آتی  بعد از اخذ درس پرداخت نمایند.
لازم به ذکر است  به درخواست بیشتر از یک  عنوان درسی یا خارج از بازه زمانی اعلام شده ، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
 یادآوری می گردد که ارسال درخواست به معنای موافقت با حذف درس نیست و میبایست نتیجه را از طریق سامانه آموزشی بوستان، بعد از اتمام زمان حذف اضطراری، باید ملاحظه بفرمایید.
 در صورت موافقت با حذف درس، وضعیت درس در کارنامه  شما در سامانه بوستان حذف اضطراری درج می گردد.  ( کد w1 )
اداره آموزش
10 اردیبهشت 1402