مهلت ارسال آثار به چهارمین جشنواره سراسری نکوداشت مفاخر ایران اسلامی

۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۹ کد : ۶۴۴۶ اطلاعیه ها

دبیرخانه نکوداشت مفاخر ایران اسلامی سازمان دانشجویی جهاد دانشگاهی با سابقه برگزاری سه دوره نکوداشت مفاخر ایران اسلامی با عناوین "مسیحای پارسی نکوداشت فردوسی"، "استاد بشر بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی" و "آموزگار ادب بزرگداشت سعدی شیرازی" در نظر دارد در چهارمین دوره نکوداشت مفاخر ایران اسلامی به معرفی "حکیم ابونصر فارابی" بپردازد.

این طرح با هدف آشنایی دانشجویان با ابونصر فارابی و تشویق آنان به مطالعه آثار و ایده‌های او، توجه به ریشه‌های فرهنگی و الگوسازی برای نسل جوان و آینده و همچنین ترویج فرهنگ تقدیر از مفاخر و مشاهیر ایرانی برنامه‌ریزی و در حال اجرا می‌باشد.

این طرح شامل دو بخش هماهنگ استانی با مشارکت ۱۵ واحد جهاد دانشگاهی در سراسر کشور و جشنواره ملی در قالب مقاله نویسی (بخش آزاد دانشجوئی)، طراحی اینفوگرافیک، نماهنگ، ساخت موشن گرافیک و داستان کوتاه در حال برگزاری می‌باشد. فراخوان جشنواره اعلام شده و دانشجویان فرصت دارند آثار خود را تا ۳۱ اردیبهشت به دبیرخانه ارسال نمایند.