با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور صورت گرفت: افتتاح ساختمان جدیدالاحداث دانشکده فنی‌ و حرفه‌ای دختران الزهرا(س) در شیراز

۲۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۷ کد : ۶۳۷۲ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
طی آیینی با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و مسئولان استانی و شهری ساختمان شماره ۲ دانشکده دختران الزهرا (س) در شیراز دوشنبه، ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۱ به بهره‌برداری رسید.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان دوشنبه 15 اسفندماه 1401 ساختمان جدیدالاحداث دانشکده فنی‌ و حرفه‌ای دختران الزهرا(س) در شیراز را افتتاح کرد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در آیین افتتاح این ساختمان تصریح کرد: بایستی در راستای ارتقای فعالیت‌های فنی و حرفه‌ای شاهد تحولی چشمگیر در تجهیزات باشیم و با سرمایه‌گذاری مناسب این امکانات را فراهم کنیم.

وی افزود: ما برای ایجاد تحولات آموزشی در آینده، نیازمند توجه جدی در خصوص به‌روزرسانی سرفصل‌های آموزشی هستیم.

گفتنی است، ساختمان شماره 2 دانشکده دختران الزهرا(س) به مساحت 21 هزار مترمریع است که فاز نخست آن حدود 9 هزار مترمربع و با هزینه‌ای بالغ بر 7 میلیارد تومان امروز به بهره‌برداری رسید.