حضور دکتر خسرویان در گردهمایی رؤسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای استان فارس به میزبانی شهرستان مرودشت

۲۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۴ کد : ۶۳۷۱ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر خسرویان در دومین روز از سفر خود به استان فارس درگردهمایی رؤسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای استان به میزبانی شهرستان مرودشت حضور پیدا کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان روز 15 اسفندماه 1401 با حضور در گردهمایی رؤسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای استان فارس با آنان به گفت و گو نشست.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به ظرفیت‌های این استان به تشریح توانایی‌های فرهنگی، علمی و گردشگری استان پرداخت و در مورد مسائل فراروی دانشگاه در زمینه‌های علمی و مهارتی و انتظارات سازمان مرکزی مطالبی را ارائه کرد.

در این نشست، رؤسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های استان فارس به طرح دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند و با طرح برخی مسائل از دکتر خسرویان خواستار ارائه طریق شدند‌

گفتنی است دکتر خسرویان از آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران مرودشت نیز بازدید به عمل آورد.