در سفر دکتر خسرویان به استان خوزستان انجام شد: بازدید از آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای استان

۲۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۳ کد : ۶۳۷۰ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر خسرویان سه‌شنبه ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۱ با ورود به استان خوزستان از آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای استان بازدید کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان، در آغاز سفر خود به استان خوزستان، سه‌شنبه 16 اسفندماه 1401 با ورود به استان خوزستان از فضاهای آموزشی و اداری، آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها، سالن ورزشی، سالن سلف‌سرویس، سرای دانشجویی و سایر فضاهای موجود بازدید به عمل آورد و با کارکنان حاضر دیدار و گفت‌وگو کرد.

بهزاد علوی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان خوزستان و جمعی از مسئولان و مدیران آموزشکده‌ها، دکتر خسرویان را در این برنامه بازدید همراهی کردند.

گفتنی است دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان خوزستان مجموعاً 5 آموزشکده در سطح استان و در شهرهای اهواز و دزفول را شامل می‌شود.