حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در مناطق عملیاتی جنوب کشور و دیدار با دانشجویان اعزامی به اردوی راهیان نور

۲۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۵ کد : ۶۳۶۵ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارشنبه ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۱، همزمان با عید نیمه شعبان به مناطق جنگی جنوب کشور سفر کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان چهارشنبه ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۱، همزمان با میلاد باسعادت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود (عج) به مناطق عملیات جنوب کشور سفر کرد و ضمن حضور در مناطق مختلف و بازدید از یادمان‌های شهدا، با دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای که به اردوی زیارتی و معرفتی راهیان نور اعزام شده بودند، دیدار کرد.

مسئول قرارگاه شهید علم‌الهدی دانشگاه فنی و حرفه‌ای و جمعی از مسئولین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان خوزستان نیز در این سفر ریاست دانشگاه را همراهی کردند.

گفتنی است دانشگاه فنی و حرفه‌ای با توجه به اهمیت پاس‌داشت فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی جوانان با سیره شهدای دفاع مقدس و بهره‌مندی از برکات معنوی سفر راهیان نور، بهمن‌ماه ۱۴۰۱ اعزام ۱۸۰۰۰ نفر از دانشجویان، به‌ویژه دانشجویان جدید‌الورود را در دستور کار خود قرار داد.