۱۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۸ کد : ۶۳۴۸ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان شرکت کننده در آزمون انتخابی بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی وزارت عتف به صورت متمرکز آنلاین و با حضور دانشجویان در دانشکده محل تحصیل خود به شرح زیر برگزار خواهد شد:
1-زمان برگزاری  آزمون : روز دوشنبه مورخ 15 اسفند ماه 1401 راس ساعت 9
2-محل برگزاری آزمون : دانشکده محل تحصیل دانشجو
3-سامانه آزمون امن http://cif.tvu.ac.ir/

4-نحوه شرکت در آزمون: داوطلبان گرامی ۵ دقیقه قبل از شروع آزمون با کد درج کاربری و رمز به سامانه آزمون امن مندرج در بند ۳ وارد شده و در مدت مقرر نسبت به پاسخگویی سوالات اقدام نمایند.
 کد کاربری: کد ملی داوطلب
 رمز عبور: کد ملی داوطلب
5- نکات آزمون: داوطلبان گرامی پس از پاسخ به هر سوال حتما ابتدا آن را ذخیره و سپس به سوال بعدی بروند.( این اقدام باعث ذخیره پاسخ در سامانه آزمون خواهد شد.( در صورت خروج کاربر از سامانه به هر دلیلی از جمله قطع برق، با ورود مجدد نیاز به درج پاسخ های قبلی نخواهد بود.)
6-نحوه انتخاب و اطلاع رسانی به افراد: به شرکت کنندگان در آزمون که نصاب لازم را برای شرکت در المپیاد وزارت عتف کسب نمایند، نهایتاً تا روز سه شنبه مورخ ۱۶ ۱۲ ۱۴۰۱ از طریق دانشکده/ آموزشکده محل تحصیل فرد اطلاع رسانی خواهد شد.