کسب مقام برتر چهارمین جشنواره ملی جهادگران توسط رئیس بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور

۱۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۶ کد : ۶۳۳۸ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین از نصیر منصورزاده، رئیس بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای به پاس فعالیت‌های جهادی وی تقدیر کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه،  متن لوح سپاس بدین شرح است:

جهادگر فرهیخته
 جناب آقای نصیر منصورزاده

با اهدای سلام و تحیت کنون که رشحات امواج دریای بیکران الهی شامل حالمان شده و مقدراتش بر این تعلق یافته که در جهت تعمیم و تعمیق گفتمان جهادی تلاشی هرچند ناچیز نمایید، خدای متعال را شاکریم.

تلاش‌های ارزنده شما در تبیین و نشر ضرورت‌های بکار گیری قانون و مهارت‌ها، ابتکار و نوآوری در روش‌های خدمت‌رسانی و تشکیل جمعی همدل و همراه جهت پیمودن مسیر جهاد و خدمت به ولی‌نعمتان انقلاب با ارتقای فعالیت‌های جهادی قابل تقدیر است و بدون‌شک، زمینه‌ساز تحقق آرمان رفع محرومیت و دستیابی به عدالت اجتماعی خواهد بود.

دبیرخانه جشنواره ملی جهادگران ضمن اعلام مراتب تقدیر و تشکر از جنابعالی به منظور مشارکت و همدلی، کسب مقام برتر چهارمین جشنواره ملی جهادگران را تبریک عرض نموده و مزید توفیقات شما را از درگاه حضرت حق مسئلت می نماید.

سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی
 رئیس سازمان بسیج مستضعفین