بازدید دکتر خسرویان از آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای قدسیه ساری و امام صادق (ع) بابل

۱۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۳ کد : ۶۳۳۷ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر خسرویان، پنجشنبه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۱ ضمن حضور در استان مازندران، از آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای قدسیه ساری و امام صادق (ع) بابل بازدید به عمل آورد‌.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان پنجشنبه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۱ ضمن حضور در آموزشکده فنی و حرفه‌ای قدیسه ساری و ادای احترام به ارواح شهدای والامقام، به‌ویژه دو شهید گمنام آرمیده در آن مکان، از بخش‌های مختلف آموزشکده بازدید کرد و به ارزیابی امکانات و تجهیزات موجود آموزشکده از قبیل سالن غذاخوری دانشجویی و زمین ورزشی چمن مصنوعی پرداخت.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای همچنین با حضور در سرای دانشجویی با دانشجویان حاضر دیدار و گفت‌وگو کرد.
دکتر خسرویان در این برنامه بازدید، ضمن بررسی طرح‌های توسعه‌ای ورزشی آموزشکده قدسیه ساری، حل و فصل مسائل آموزشکده را در دستور کار مسئولین دانشگاه قرار داد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه برنامه سفر خود به استان مازندران، با حضور در آموزشکده فنی و حرفه‌ای امام صادق (ع) بابل، از ساختمان آموزشی و سالن آمفی تئاتر نیمه‌کاره و سالن ورزشی سرپوشیده خیرساز در این آموزشکده بازدید به عمل آورد و با کارکنان و نیروهای حفاظت فیزیکی آموزشکده دیدار کرد.