حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

۲۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۹ کد : ۶۲۵۵ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
راهپیمایی بیست‌ودوم بهمن مظهر اقتدار ملی است؛ نشان‌دهنده‌ عزم عمومی ملت ایران است؛ مظهر همان چیزی است که هر دشمنی را در هر حد و اندازه‌ای از اقتدار نظامی و توانایی‌های تبلیغاتی و سیاسی، مرعوب می‌کند. رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه‌ای مد‌ظله العالی

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان امروز شنبه، ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ در اجتماع راهپیمایان مراسم یوم‌الله ۲۲ بهمن و جشن چهل و چهارمین سالگرد انقلاب اسلامی، در استان قم حضور یافت.

مسئولین، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان دکتر خسرویان را همراهی کردند.

گفتنی است در چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور، همراه با سایر اقشار ملت انقلابی، متعهد و همیشه در صحنه، در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن حضور یافتند و ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی، انزجار خود را از استکبار جهانی با سر دادن شعارهای انقلابی به نمایش گذاشتند و حمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی ایران ابراز کردند.

تاریخ انتشار: ۲۰ ساعت پیش