با حکم دکتر عرفان خسرویان؛ سرپرست معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه‌ای منصوب شد

۱۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۸ کد : ۶۲۴۸ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر عرفان خسرویان، طی حکمی آقای داوود اوصالی را به سمت سرپرست معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه‌ای منصوب کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در متن حکم انتصاب آمده است:

جناب آقای داوود اوصالی

با سلام و احترام

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و توانمندی­‌های ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان

«سرپرست معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه»

منصوب می­‌شوید. انتظار می‌­رود نسبت به پیگیری سیاست­ها و مأموریت‌های دانشگاه و مهارت‌افزایی نهایت توان خود را به کار گیرید.

مزید توفیقات جنابعالی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی و انقلابی سیزدهم، ظل توجهات حضرت ولی­عصر(عج) و رهبری حکیمانه حضرت آیت الله العظمی خامنه­‌ای(مدظله العالی) را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

همچنین، از سوی دکتر خسرویان از زحمات آقای سید محمد عباس‌نیا در دوران مسئولیت معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه تقدیر گردید.

در متن این تقدیرنامه آمده است:

جناب آقای سید محمد عباس‌نیا

با سلام و احترام

نظر به نامه شماره 25/12399 مورخ 1401/11/16 و پایان مأموریت جناب‌عالی بدین‌وسیله از زحمات و تلاش‌های شما در زمان تصدی سمت «معاون اداری، مالی ومدیریت منابع» تقدیر و تشکر می‌شود. امید است با استعانت از عنایت الهی و ظل توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) در تداوم خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق و مؤید باشید. توفیق روزافزون شما را از خدای منان خواستارم.