اهدای نشان حامی مراکز مشاوره وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه فنی و حرفه‌ای

۱۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۱ کد : ۶۲۳۶ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
مرکز مشاوره، تربیت بدنی و سلامت دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای موفق به دریافت نشان حامی و تقدیرنامه از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، سی و چهارمین گردهمایی مدیران مراکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه‌های سراسر کشور از تاریخ 1401/11/04 لغایت 1401/11/06 به میزبانی دانشگاه هرمزگان با حضور روسای مراکز مشاوره و مراکز بهداشت دانشگاه های سراسر کشور جهت هم افزایی و عملیاتی کردن برنامه‌های ابلاغی دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان برگزار شد.  در آن گردهمایی مرکز مشاوره، تربیت بدنی و سلامت دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای موفق به دریافت نشان حامی و تقدیرنامه از بین 121 دانشگاه‌های سراسر کشور شد.

گفتنی است این نشان به خاطر اجرای طرح قطب بندی و ارائه گزارشات درخواستی سازمان امور دانشجویان به این مرکز اهدا شده است.