برگزاری دومین پنل تخصصی اجلاس رؤسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای سراسر کشور، عصر چهارشنبه، ۱۲ بهمن‌ماه ۱۴۰۱

۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۱ کد : ۶۲۲۲ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
در بخش عصرگاهی اجلاس رؤسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای سراسر کشور دومین پنل تخصصی به معاونت فرهنگی و دانشجویی اختصاص داشت.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در بخش عصرگاهی اجلاس رؤسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای سراسر کشور دومین پنل تخصصی به معاونت فرهنگی و دانشجویی اختصاص یافت.

در این پنل، آقای جلیلی، معاون فرهنگی و دانشجویی،خانم رباط‌جزی، مدیرکل اداره امور دانشجویی و دکتر شریعتی، مدیرکل تربیت‌بدنی حضور داشتند وبه تبیین مسائل و موضوعات خاص آن معاونت پرداختند. پاسخگویی به پرسش‌های مطرح‌شده رؤسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای کشور بخش دیگر این پنل بود.

گفتنی است مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی امور استان‌ها مدیریت پنل را بر عهده داشت.