شرکت در بیست و هفتمین جشنواره سراسری فرهنگی و هنری دانشجویان

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۲ کد : ۶۲۲ اطلاعیه ها

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند بخش معارفی بیست و هفتمین جشنواره سراسری فرهنگی و هنری دانشجویان از شنبه مورخ 14/2/98 لغایت 16/2/98  به تفکیک رشته های زیر از طریق سامانه جامعه جشنواره farhangi.tvu.ac.irاز ساعت 11 تا 13 برگزار میگردد.

روز    تاریخ    رشته
شنبه    14/2    احکام،حفظ موضوعی، پرسمان قرآنی
یکشنبه    15/2    نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، سیره معصومین (ع)
دوشنبه    16/2    احادیث و روایات ، سبک زندگی، ترجمه و تفسیر قرآن ، حسن حفظ ( رشته حفظ پنج جزء )
-
دانشجویان با استفاده از رمز عبور و نام کاربردی خود بر اساس زمان بندی تعیین شده به سامانه مراجعه و نسبت به تکمیل پاسخنامه اقدام نمایند.
-    برای هر عنوان تعداد 40 سوال چهارگزینه ای (با نمره منفی) در مدت 30 دقیقه پیش بینی شده است.
-    استفاده از هرگونه کتاب ،جزوه و موبایل در جلسه آزمون ممنوع می باشد.
-    دانشجویان در بازه زمانی ساعت 11 لعایت 13 (به دلخواه روزهای تعیین شده صرفا یک بار می توانند وارد سامانه شده و نسبت به تکمیل پاسخنامه اقدام نمایند).
-    دانشجویانی که تا کنون موفق به ثبت نام نشده اند تا روز امتحان امکان ثبت نام در سامانه را دارند.
-    در صورت هر گونه سوال و مشکلی با شماره 55503760 (خانم واحدپرست) گرفته شود.

با آرزوی موفقیت روز افزون

کلید واژه ها: بیست و هفتمین جشنواره سراسری فرهنگی و هنری نهج البلاغه صحیفه سجادیه