قابل توجه دانشجویان غیربومی نیمسال بهمن۱۴۰۱ - تغییر ثبت نام و اسکان خوابگاه

۰۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۹ کد : ۶۲۰۱ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

به اطلاع  دانشجویان ترم یک روزانه ورودی بهمن  1401 می رساند :
ثبت نام خوابگاه این دسته از عزیزان صرفا درتاریخ   23/11/1401  طبق زمان بندی ذیل انجام می شود :
ترم یک  مقطع کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) :  از ساعت 8 الی11
 ترم یک مقطع کاردانی :  از ساعت 12الی 15
مکان ثبت نام : سلف سرویس
رعایت موارد ذیل در هنگام ثبت نام الزامی می باشد  :
1-    به همراه داشتن مدارک زیر :
-    پرینت کارت الکترونیکی  سه دوز واکسن
-     پرینت انتخاب واحد بهمن1401
-    4  قطعه عکس 4*3
-    فتوکپی تمام صفحات شناسنامه وکارت ملی
2-    حضوریکی از والدین در زمان ثبت نام و در غیر این صورت ،ارائه  فرم اجازه نامه والدین که  ضمیمه اطلاعیه می باشد و توسط قیم قانونی می بایست  دردفتر اسناد رسمی ثبت و در زمان ثبت نام  به مسئول خوابگاه تحویل داده شود.
همچنین لازم بذکر است :
* اسکان دانشجویان روزانه ترم 2 به بالا  نیز از ساعت  8 صبح  روز 23 بهمن  در اتاقهای  خوابگاه  امکان پذیر است، لذا از اسکان دانشجویان قبل از تاریخ و ساعت  فوق معذور می باشیم. ضمنا در این روز اسامی دانشجویان هر خوابگاه   بر روی   برد  درب اصلی خوابگاهها ،جهت  اطلاع رسانی نصب می گردد.
* پس از اسکان دانشجویان روزانه و دارابودن ظرفیت در اتاقهای سالنی،اطلاعیه ثبت نام دانشجویان شبانه از 30 بهمن ماه  به ترتیب دانشجویان ترم های بالاتردر سایت دانشکده  اعلام می شود.
 * جهت رعایت نکات بهداشتی علاوه بر لوازم شخصی ، به همراه داشتن تشک ،پتو ، ملحفه و بالش ضروری می باشد  .   .
                                                                                                                                 اداره اموردانشجویی