بازدید مدیرکل حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای و هیئت همراه از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان

۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۹ کد : ۶۱۶۷ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر اعتصامیان و همکاران دفتر مرکزی حراست دانشگاه ضمن بازدید از مراکز تابع دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان با فرماندار شهرستان دورود دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر اعتصامیان، مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه با همراهی جمعی از همکاران آن حوزه، چهارشنبه ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۱ ضمن ملاقات با دکتر احمد گودرزیان، فرماندار شهرستان دورود و گفت‌وگو پیرامون برخی مسائل از جمله امنیت و جوانان، همچنین مساعدت و همکاری فرمانداری شهرستان با دانشکده فنی و حرفه‌ای آن شهرستان، از آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران دورود بازدید و با کارکنان آموزشکده دیدار و گفت‌وگو کرد.
دیدار صمیمانه با دو تن از بازنشستگان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان از دیگر برنامه‌های حضور دکتر اعتصامیان در این سفر بود.
گفتنی است دکتر عبدالحمید حمیدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان و جمعی از رؤسا و مسئولین حراست مراکز تابع، دکتر اعتصامیان و تیم اعزامی دفتر مرکزی حراست دانشگاه به آن استان را همراهی کردند.