دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس میزبان مدیرکل و معاونین دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور

۲۸ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۶ کد : ۶۱۶۱ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر اعتصامیان به همراه همکاران حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای، با دکتر ترک‌زاده سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی به نقل از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس، دکتر اعتصامیان، مدیرکل حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به همراه معاونین خود آقایان یادگاری و میرحبیبی ، پس از دیدار با دکتر ترک‌زاده، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس در جمع کارکنان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان حضور یافتند. در این دیدار دکتر اعتصامیان، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر ترک‌زاده و همکاران‌شان در استان فارس، بر انجام درست امور در حوزه‌های مختلف، به منظور ارتقای سطح علمی دانشجویان، رشد و پیشرفت دانشگاه فنی و حرفه‌ای و سربلندی نظام اسلامی تاکید کردند و به سؤالات کارکنان پاسخ دادند.