قابل توجه دانشجویان روزانه متقاضی خوابگاه در ترم بهمن ۱۴۰۱

۲۶ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۲ کد : ۶۱۵۴ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

به اطلاع دانشجویان روزانه غیربومی سنوات مجاز از  ترم 2 به بالا  می رساند از تاریخ 1401/10/24 لغایت 1401/11/04با ورود به آدرس saba.tvu.ac.ir  جهت ثبت نام خوابگاه خوداقدام نمایید.
**  توجه :
1- دانشجویان ترم یک روزانه ورودی بهمن قادر به ثبت نام در آدرس saba.tvu.ac.ir  نمی باشند. این دسته از عزیزان درصورتی که در مرحله پیش ثبت نام   نام و نام خانوادگی  ،رشته و مقطع خود را به آدرس mirzaee.a@shariaty.ac.ir ایمیل کرده اند لازم نیست مجددا مشخصات خود را ارسال نمایند .
2-در صورت وجود ظرفیت اسکان خوابگاه پس از ثبت نام کلیه دانشجویان روزانه  ، زمان  ثبت نام  دانشجویان شبانه در هفته دوم  شروع  ترم  بهمن ماه  که توسط اداره آموزش اعلام می شود  متعاقبا در سایت دانشکده  اطلاع رسانی می گردد.

اداره امور دانشجویی