نشست مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای با کارکنان دانشگاه فنی و حرفه‌ای واحد استان کهگیلویه و بویر احمد

۲۶ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۳ کد : ۶۱۵۳ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه به اتفاق معاونین این دفتر با حضور در دانشگاه فنی و حرفه‌ای واحد استان کهگیلویه و بویراحمد از نزدیک با کارکنان این دانشگاه به گفت‌و گو پرداخت.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی به نقل از دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه به اتفاق معاونین این دفتر با حضور در دانشگاه فنی و حرفه‌ای واحد استان کهگیلویه و بویراحمد از نزدیک با کارکنان به گفت‌ و گو پرداخت. در این نشست ابتدا دکتر دانش پایه رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای واحد استان کهگیلویه و بویراحمد در سخنانی ضمن تبریک میلاد باسعادت بهانه خلقت، حضرت فاطمه زهرا(س) و عرض خیر مقدم خدمت مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه و معاونین ایشان، به ارائه گزارشی از وضعیت فعلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای واحد استان پرداخت. سپس مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه در سخنانی با تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها خدمت شرکت‌کنندگان در جلسه و ابراز خوشحالی و خرسندی از حضور در استان کهگیلویه و بویراحمد و دیدار چهره به چهره با کارکنان دانشگاه گفت، رهبر معظم انقلاب در خصوص جهاد تبیین تاکید فراوان نموده اند، پس می‌طلبد همه ما در حوزه‌های مربوط به خود نسبت به این مقوله توجه ویژه ای داشته باشیم و بیان کننده خدمات نظام به آحاد مردم باشیم. آقای اعتصامیان در توصیه‌ای از همکاران خواست به حواشی توجه نکنند و با قوت و قدرت به کار خود بپردازند و بنده کاملاً مطلع هستم در سطح سازمان همه همکاران در معاونت‌های مختلف در تلاش برای ارتقاء سطح رفاهی همکاران می باشند. مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه گفت، قطعاً در کارها اختلاف نظر و اختلاف سلیقه وجود دارد و همه ما باید مشکلات را با مشورت و هم اندیشی با هم برطرف نماییم. آقای اعتصامیان افزود: کارها را مدیریت کنید در فردای قیامت بابت تمام لحظات زندگیمان باید جواب پس دهیم، پس بهتر این است که به نحو احسن و آنچه رضای خداوند است انجام دهیم. مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای از همکاران خواست با روی باز و با لبخند جوابگوی ارباب رجوع و دانشجویان باشند و با همدلی، هم افزایی و همگرایی با همدیگر در جهت حل مشکلات باشیم. آقای اعتصامیان گفت: دانشگاه خانه اول همه ماست و بخش اعظمی از وقت فعال و روزمره زندگی ما در دانشگاه می گذرد و همه شما باید با تلاش و کوشش خود باعث بالندگی و پیشرفت این مکان شوید. مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه در پایان سخنان خود افزود: آبرو و حیثیت اشخاص اولویت و ارجحیت بر هر چیزی دارد و همه ما به عنوان برادر دینی باید حافظ آبرو و حیثیت همدیگر باشیم. پس از سخنان مدیر کل دفتر مرکزی حراست دانشگاه سایر کارکنان به بیان نظرات، انتقادات و پیشنهادت خود در حوزه‌های مختلف پرداختند.