بازدید دکتر خسرویان و هیئت همراه از روند برگزاری امتحانات پایان ترم از دانشکده فنی و حرفه ای انقلاب اسلامی

۲۶ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۹ کد : ۶۱۵۱ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و هیئت همراه صبح ۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۱ ضمن حضور در دانشکده فنی و حرفه‌ای انقلاب اسلامی، از نزدیک روند برگزاری امتحانات پایان ترم امروز دانشجویان را مورد بازدید قرار دادند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان و جمعی از معاونان و مدیران حوزه ستادی، صبح امروز ۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۱ پس از بازدید از دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی و بازدید از آزمون دانشجویان، با حضور در دانشکده فنی و حرفه‌ای انقلاب اسلامی ضمن ادای احترام به ساحت مقدس شهدای گمنام این دانشکده، از روند برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان و امکانات مختلف این دانشکده بازدید به عمل آوردند.

گفتنی است معاون مالی، اداری و مدیریت منابع، مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی امور استان‌ها و مدیرکل مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در این برنامه بازدید، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور را همراهی کردند.