اطلاعیه مهم اداره آموزش در خصوص امتحانات پایان نیم سال اول ۱۴۰۱

۱۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۱ کد : ۶۰۶۵ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

اطلاعیه مهم اداره آموزش در خصوص امتحانات پایان نیم سال اول 1401
 قابل توجه دانشجویان گرامی:
1-    جهت شرکت در امتحانات و دریافت کارت برنامه امتحانات  و ورود به جلسه آزمون و همچنین مشاهده نمرات اعلام شده، ثبت اعتراض و امور آموزشی الزامی است دانشجویانی که بدهی مالی دارند اعم از روزانه و  شهریه پرداز حتما نسبت به پرداخت بدهی از منو امور مالی / پرداخت الکترونیک شهریه  اقدام نمایند،
•    از پرداخت شهریه توسط دستگاههای پوز داخل دانشکده جدا خودداری فرمایید پرداخت از طریق پوز در پرونده مالی دانشجویان ثبت نخواهد شد.
2-    با توجه به تغییرات و تخصیص شماره صندلی دانشجویان می بایست آخرین کارت امتحانات را ازتاریخ 10 دی ماه از سایت ( سامانه بوستان) دریافت نمایند .
•    جهت شرکت در جلسات  امتحانات، ارایه کارت برنامه امتحانات  الزامی است.
3-    جهت مشاهده نمرات موقت اعلام شده و تقاضای تجدید نظر و مشاهده پاسخ مربوطه از منو امور آموزش /نظرسنجی /نمره موقت/اعتراض  اقدام فرمایید . ( انجام ارزشیابی اساتید در این مرحله الزامی می باشد.)
4-    جهت مشاهده اعلانیه های اساتید در هر کلاس از منو امور آموزش /اعلانیه های مدرس  اقدام فرمایید.

اداره آموزش دانشکده شریعتی
 دی ماه 1401